postanite
agile and scrum practitioner
23. mart 2020
beograd

Jednodnevni praktični uvod u agilne metodologije i Scrum  

Trening je namenjen svima koji su zainteresovani da sistematično sagledaju mogućnosti primene agilnih metodologija, odnosno naprave prvi korak u edukaciji, i nedvosmisleno procene da li je to ono što im treba.

Takođe, namenjen je svima koji se spremaju za agilnu transformaciju, posebno kompanijama koje očekuju krupne promene u pravcu agilnog razvoja. Ovaj kurs je odlična priprema za sve zaposlene u takvim organizacijama, bez obzira na industriju iz koje dolaze i bez obzira na to da li će biti direktno uključeni u promene. Odlična je prilika i za sve ljude koji bi želeli da se prekvalifikuju kako bi mogli da konkurišu za bolje, dinamičnije poslove. 
 


link za registraciju

uvod u agilno je uvod u novu karijeru

Uporedo sa sve većom potražnjom za agilnim poslovima i kompetencijama, raste i potreba da se objasni o čemu se tačno radi. Naime, agilna zanimanja su sasvim nova, i neretko izazivaju zbunjenost i znatiželju, međutim nedovoljnu da bi se ljudi upustili u skupe, dvodnevne sertifikacione kurseve Scrum Alliance. 

Zato smo odlučili da vam ponudimo pristupačan, jednodnevni kurs koji će vam pomoći da s jedne strane, steknete korisno i itekako upotrebljivo znanje, a s druge, da sagledate da li želite da nastavite dalje putem agilne karijere i ako da, kojim tačno putem, jer učesnici naših kurseva računaju na to da ćemo se starati o njihovoj karijernoj putanji.

scrum OD a do š

Tokom ovog treninga upoznaćete Agilno i Scrum od A do Š.
Razumećete zašto uzima toliki primat, gde je sve i koliko zastupljen, provežbaćete najčešća Scrum zanimanja, proći kroz sve Scrum sastanke i ono što je najvažnije, direktno ćete videti kako tačno Scrum “radi”.

Pored znanja, sa treninga ćete sa sobom poneti i korisne materijale.

Polaznici dobijaju sertifikat Certified Agile and Scrum Practitioner (CASP), kompanije Agile Humans.

Minimalan broj polaznika je 5, a maksimalan 24 da bi moglo da se radi u Scrum formatu.

AGENDA

REGISTRACIJA
8.30 - 9h
POČETAK TRENINGA
9h
RUČAK
1 - 2h
KRAJ TRENINGA
5h
NAPOMENE

 

  Nije potrebno prethodno znanje iz Agilnog i Scruma.

  Obezbeđen sav potreban materijal za rad.

  Svi polaznici dobijaju sertifikat Certified Agile and Scrum
  Practitioner sertifikujuće kuće Agile HumansⓇ.


o treneru

Odoo • Image and Text

jasmina nikoliĆ

Jasmina Nikolić, agilnim razvojem bavi se od 2010. godine i spada u prve agilne trenere u regionu. Jasmina je Certified Agile Humans Master Trainer, Certified Scrum Professional (CSP), Certified Scrum Product Owner (CSPO), Certified Scrum Master (CSM), Kanban Method Coach i osnivač kompanije Agile Humans 2018. godine. 

Radi kao agilni trener i konsultant. 

U praksi ima bogato iskustvo konsultantskog i mentorskog rada u kompanijama različitih veličina, od startupova do korporacija iz najrazličitijih industrija (softverski razvoj, marketing, finansije, farmacija).

Radi kao predavač Agilne organizacione kulture na Univerzitetu La Salje, u Barseloni, i kao predavač na Univerzitetu u Beogradu. Priprema doktorat na temu kulturnih modela. 

Pokretač agilne zajednice u Srbiji i Crnoj Gori, javni govornik i aktivni učesnik brojnih konferencija iz Agilnog od Njujorka do Atine.


zašto izabrati trening u organizaciji agile humans

Treninzi koje organizuje kompanija Agile Humans prilika su da učite od vrhunskih trenera, povežete se sa agilnim profesionalcima iz regiona i sveta i otvorite vrata novim poslovnim mogućnostima.

Kako su i sami treninzi zasnovani na agilnim principima, odnosno okrenuti ka klijentu i njegovim potrebama, svaki trening prilika je da prodiskutujete o specifičnostima primene Agilnog i Scruma u industriji iz koje dolazite. 

Nakon treninga možete očekivati dalju podršku za profesionalni i lični rast i transformaciju.

Dobrodošli ste da se uključite u lokalne i regionalne agilne zajednice, meetupe, različita okupljanja i konferencije gde ćete imati prilike da se usavršavate i podelite iskustva i znanja ili nedoumice.

Odoo • Text and Image

Cena i način plaćanja

Agile Humans se trudi da svojim polaznicima maksimalno izađe u susret u pogledu načina plaćanja.


Molimo vas da nam se javite ako imate neku specifičnu potrebu u vezi sa plaćanjem:

 team@agilehumans.city 069722733Iako smo se potrudili da formiramo povoljnu cenu kursa za ovaj naš “crash course”, svesni smo toga da je teško izdvojiti sredstva. Neka vas cena ne spreči. Javite nam se i potrudićemo se da nađemo najbolji način plaćanja za vas.

cena

175€ + PDV


link za registraciju