Postanite Sertifikovani  Agilni i Scrum Praktikant

Jednodnevni praktični uvod u agilne metodologije i Scrum!

Trening je namenjen svima koji su zainteresovani da sistematično sagledaju mogućnosti primene agilnih metodologija, odnosno naprave prvi korak u edukaciji, i nedvosmisleno procene da li je to ono što im treba.

Takođe, namenjen je svima koji se spremaju za agilnu transformaciju, posebno kompanijama koje očekuju krupne promene u pravcu agilnog razvoja. Ovaj kurs je odlična priprema za sve zaposlene u takvim organizacijama bez obzira na industriju iz koje dolaze i bez obzira na to da li će biti direktno uključeni u promene. Odlična je prilika i za sve ljude koji bi želeli da se prekvalifikuju kako bi mogli da konkurišu za bolje, dinamičnije poslove. 

UVOD U AGILNO JE UVOD U NOVU KARIJERU 

Potražnja za agilnim poslovima svih vrsta raste, a isto tako raste i potreba za tim da se bolje objasni o čemu se tačno radi. Naime, agilna zanimanja su sasvim nova, i neretko izazivaju zbunjenost i znatiželju, međutim nedovoljnu da bi se ljudi upustili u skupe, dvodnevne sertifikovane kurseve Scrum Alliance. 

Zato smo odlučili da vam ponudimo pristupačan, jednodnevni kurs koji će vam pomoći da s jedne strane, steknete korisno i itekako upotrebljivo znanje, a s druge, da sagledate da li želite da nastavite dalje putem agilne karijere i ako da, kojim tačno putem, jer učesnici naših kurseva računaju na to da ćemo se starati o njihovoj karijernoj putanji.

AGILNO I SCRUM OD A DO Š

Tokom ovog jednodnevnog interaktivnog kursa upoznaćete Agilno i Scrum od A do Š.
Razumećete zašto uzima toliki primat, gde je sve i koliko zastupljen, provežbaćete najčešća Scrum zanimanja, proći kroz sve Scrum sastanke i ono što je najvažnije, direktno ćete videti kako tačno Scrum “radi”.

Ako se odlučte da nastavite putem agilne transformacije, kao učesnici naših kurseva računajte na to da ćemo se starati o vašoj karijernoj putanji.

Pored znanja, sa treninga ćete sa sobom poneti i korisne materijale.

Polaznici dobijaju sertifikat Sertifikovani Agilni i Scrum Praktikant (CASP) Agile Humans.

Minimalan broj polaznika je 5 da bi moglo da se radi u Scrum formatu, a maksimalan 24.

TRENER

Odoo • Image and Text

jASMINA nIKOLIĆ


Scrum profesionalac i agilni trener. Član međunarodnih agilnih udruženja koja sertifikuju trenere i profesionalce — Skram alijanse i Agilne alijanse.
Jasmina je među prvima u Srbiji počela da izučava i da se edukuje u sferi agilnog menadžmenta i da se bavi agilnim transformacijama preduzeća. Na univerzitetu La Salje u Barseloni predaje Agilnu kulturu na redovnim master studijama, a na Filološkom fakultetu u Beogradu je radila na obučavanju agilnih timova.


Datum  

5. oktobar 2019

Mesto  

Agile Humans, Obilićev venac 18-20 Beograd

Vreme  

9.00 - 17.00 h

KONTAKT

  065 3636792 & 064 9240552        team@agilehumans.city 

CENA I NAČIN PLAĆANJA

Osnovna cena kursa iznosi 150 evra, u dinarskoj protivvrednosti na dan plaćanja.

Agile Humans se trudi da svojim polaznicima maksimalno izađe u susret u pogledu načina plaćanja. Molimo vas da nam se javite ako imate neku specifičnu potrebu u vezi sa plaćanjem, mejlom na: team@agilehumans.city, ili telefonom na: 0653636792, ili  064 9240552.

Iako smo se potrudili da formiramo povoljnu cenu kursa za ovaj naš “crash course”, svesni smo toga da je teško izdvojiti sredstva. Neka vas cena ne spreči. Za grupe polaznika nudimo i popust. Javite nam se i potrudićemo se da nađemo najbolji način plaćanja za vas.